Jegyvásárlás


Program


Itthon - A Kárpát-medence nemzetiségeinek imái

Itthon - A Kárpát-medence nemzetiségeinek imái

Az Orcád világossága kiállítás kísérőrendezvénye.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 15. szerda, 19:30

Itthon - A Kárpát-medence nemzetiségeinek imái

A koncerten 15 nyelven szólal meg az Úr imája, a Miatyánk, s minden egyes elhangzás után az adott nyelven egy-egy népéneket, vagy himnuszt énekel a Szent Efrém Férfikar Szűz Máriához, az Istenanyához. A Kárpát-medence közös otthona ennek a sok kiváló népnek, nemzetnek, mintegy 25 millió embernek, akik ezeken a szépséges nyelveken érintkeznek Földünk egyik legcsodásabb, legváltozatosabb táján.

A közös hit, Európa keresztény hagyománya, a jogrend, a demokrácia, a kultúra fontossága, a társadalmi szokásaink, egyházaink, családjaink és anyanyelvünk szeretete, irodalmi, képzőművészeti, táncbéli és zenei megnyilvánulásaink szolgálnak a közös ház, a Kárpát-ház alapjául, s azért fohászkodnak ezen az alkalmon, hogy a felhúzott falakon is hallatszódjék át a tisztelet és a szeretet, az elfogadás hangja. A Miatyánkokat imádkozók, az adott nép, nemzet lányai és fiai, anyanyelvükön szólnak, a Szent Efrém Férfikar pedig próbálja a sokféle „nyelveken szólást” minél autentikusabban megvalósítani.

Szervező: Görögkatolikus Metropólia

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!