Jegyvásárlás


Program


Italia bella

Italia bella

A Covid-helyzet utáni nyitás kapcsán az Alba Regia Szimfonikus Zenekar egy könnyed, nyár esti zenés csokorral szeretne kedveskedni a fehérvári közönségnek.

Italia bella

Segítségként az elmúlt időszakban az embereket ért sok-sok nehézség enyhítésére a 2021.06.11—én tartandó “Italia bella” című koncertünket 50%-os kedvezménnyel kínáljuk fel zeneszerető közönségünk számára, hogy minél többen élvezhessük együtt újra az élő zene semmihez sem fogható varázsát!

Karmester: Dobszay Péter
Közreműködik: Decsi András-tenor

Műsor:
Gioacchino Rossini: A sevillai borbély – nyitány
Gaetano Donizetti: Szerelmi bájital – Nemorino áriája a II. felvonásból (Una furtiva lagrima)
Giacomo Puccini: Crisantemi (vonószenekari átirat)
Giuseppe Verdi: La traviata – Alfredo áriája a II. felvonásból (Lungi da lei - De' miei bollenti spiriti)
Felix Mendelssohn-Bartholdy: IV. szimfónia (Á-dúr, “Olasz”) op.90.


Az érvényben lévő jogszabályok értelmében a művelődési intézményeket kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy látogathatja. Ezt a színház épületébe történő belépéskor védettségi igazolványuk vagy mobilapplikácijuk, valamint  személyazonosító igazolványuk vagy útlevelük bemutatásával kell igazolniuk a nézőknek.

Ajánló


A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára…

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.