Jegyvásárlás


Program


Isten tenyerén - játék Gulyás Dénes önéletrajzi regényéből

Isten tenyerén - játék Gulyás Dénes önéletrajzi regényéből

Sorskönyv ez szerelemmel, drámával, boldogsággal és küzdéssel, folyamatos változni tudással. De megismerjük belőle a személyes életúthoz köthető és elválaszthatatlan történelmet is. Bekukkanthatunk a kulisszák mögé, ahol nemcsak a kulisszatitkokat, hanem egy embert is látunk. Aki a példaképünk lehet.

Gulyás Dénes “Mekkora Isten tenyere? című könyve alapján írta: Pozsgai Zsolt
Isten tenyerén - színpadi játék
BEMUTATÓ: 2021. december 25.

“Mekkora Isten tenyere? Elég nagy ahhoz, hogy
maradhassak életem végéig, ha hellyel kínált? Biztosan jól
megkapaszkodtam? Hányan voltunk szerencsés utasok? Összehúzva
magát, adott helyet nekem más, ha rázós volt az utazás?”
A könyv alapján készült színpadi játék abban az élethelyzetben kezdôdik, amikor az operaénekes bajba kerül. Mit tegyen, ha elmegy a hangja? Hol talál megoldást?

Van egy olyan világhírű operaénekesünk, aki barátjának nevezhette Pavarottit. Aki énekelt a világ összes olyan színpadán, melyről a legtöbben csak álmodoznak. Liszt Ferenc-díjas, Érdemes művész, Kiváló művész, és sok más mellett megkapta a Köztársaság Elnökének Érdemrendjét és a Magyar Művészetért Díjat. És most megírta az életrajzát. Nem lehet ennek eléggé örülni. Itt van egy életút, ami még távolról sem közelít a lezártság felé, de már eddig is annyi minden történt benne, hogy több regény alapanyagául szolgálhatna. Nem más írta meg ezt az életutat, mint ő maga – és jól! Az indulástól kezdve, érdekfeszítően; a nagy sikereken át, szerényen; egészen addig, míg már úgy operaénekes, hogy ezernyi más is egyben. Azok közé tartozik, akik mintha képesek lennének az időt kitágítani, úgy élni.

Szereposztás:
Énekművész............................ Gulyás Dénes
Kati, orvos, akupunktőr............ Szitás Barbara
 
Alkotók:
Gulyás Dénes „MEKKORA ISTEN TENYERE?” című könyve alapján írta: Pozsgai Zsolt
Rendező: Czeizel Gábor

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánló


Rockopera szimfonikus változatban magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…