Jegyvásárlás


Program


IstanBuda – magyar–török jazztalálkozó, kavalkád és jam

IstanBuda – magyar–török jazztalálkozó, kavalkád és jam


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 26. hétfő, 19:30

Közreműködik:

    Szakcsi Lakatos Béla – zongora
    Engin Recepoğulları – szaxofon
    Tolga Bilgin – trombita
    Ozan Musluoğlu – nagybőgő
    Ferit Odman – dob

A jazz mint élő, kreatív zenei forma, magában hordozza a hozzá tartozó emberek és népek ízléseit, vágyait és szenvedéseit. A magyar és török jazz egyik közös eleme az, hogy mindkettő ihletet és gondolatokat merít a saját népzenéjéből. E kapcsolódási pontokat mutatja be az IstanBuda című koncerten hallható kivételes quintet, amely erre az estére áll össze, szikrázóan izgalmas zenei pillanatokat ígérve a közönségnek.

A Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítványként reméljük, hogy a jövőben török és magyar jazz zenészekkel hasonló formációkat tudunk életre hívni, új távlatokat és új lendületet adva a kelet-európai improvizatív zenének.

Az esemény a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!