Jegyvásárlás


Program


Ismerős Arcok koncert

Ismerős Arcok koncert

Az Ismerős Arcok zenekar nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 21:00

Ismerős arcok koncert

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát. A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a – kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző izgalmas és magával ragadó – zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a zenés/táncos rendezvényekre kizárólag oltási igazolvánnyal lehet belépni.
A 18 éven aluliak csak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be a rendezvény helyszínére.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!