Jegyvásárlás


Program


Író-Olvasó találkozó, Könyvbemutató Verebes Istvánnal

Író-Olvasó találkozó, Könyvbemutató Verebes Istvánnal

Október 16-án szombaton Verebes István HÁTRAARC c. könyvének író-olvasó találkozójára várjuk szeretettel vendégeinket a Bencs Villába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 16:00

Író-Olvasó találkozó, Könyvbemutató Verebes Istvánnal

"1993 előtt, már az ötödik X-ben járva nem gondoltam volna, hogy Nyíregyháza életem legfontosabb fordulópontjának helyszíne lesz. Itt alakultam mássá a városban, hogyan és miért, arról is szívesen vallok majd helyben Gajdos László és István István társaságában."

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!