Jegyvásárlás


Program


In Medias Brass Quintet és Bazsinka Zsuzsa

In Medias Brass Quintet és Bazsinka Zsuzsa

Kamarazene karnyújtásnyira
In Medias Brass Quintet és Bazsinka Zsuzsanna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 27. péntek, 19:00

J. S. Bach: d-moll toccata és fúga, BWV 565
J. S. Bach: Goldberg-variációk, BWV 988 (részletek)
Haydn: B-dúr divertimento, Hob.II:46
Ewald: 1. (b-moll) kvintett, op. 5
Selmeczi György: Himnuszok II.
Szokolay: Hommage à Bartók
Enrique Crespo: Amerikai szvit
Kresz Richárd, Pálfalvi Tamás (trombita); Benyus János (kürt); Sztán Attila (harsona); ifj. Bazsinka József (tuba)Közreműködik: Bazsinka Zsuzsanna (szoprán)

A rézfúvós kamarazene egészen új színeit mutatja be a 2010-ben alakult In Medias Brass koncertje, melyen különleges átiratokon keresztül Bach ikonikus d-moll toccata és fúgája és Goldberg-variációinak részletei, valamint Haydn lendületes divertimentója mellett a zenetörténet egyik első eredeti rézfúvóskvintettje és több közelmúltbeli kompozíció is elhangzik majd. Az In Medias Brass tagjai a Zeneakadémián szereztek művész diplomát, s az együttes megalakulása után szinte azonnal bizonyították tehetségüket: elsöprő sikert arattak a Dél-Koreában megrendezett 6. Jeju Nemzetközi Rézfúvós Versenyen. Koncerteztek már Svájcban, Németországban, Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban is, nemzetközi sikereiket itthon 2011-ben Junior Prima díjjal ismerték el. Zeneakadémiai kamaraestjükön ezúttal Pálfalvi Tamás trombitaművésszel kiegészülve lépnek színpadra, Selmeczi György zenéjének előadásában pedig Bazsinka Zsuzsanna szoprán csatlakozik hozzájuk. Pálfalvi ma a legígéretesebb trombitaművészek egyike, aki fiatal kora ellenére olyan karmesterekkel dolgozott már együtt, mint Fabio Luisi, Eötvös, Péter, Christoph Eschenbach vagy Kocsis Zoltán. Az In Medias Brass koncertjén elhangzó klasszikusabb hangvételű produkciók sorából kiemelkedik az uruguayi születésű harsonaművész, Enrique Crespo Amerikai szvitje, mely tökéletes hangszerkezeléssel a legkülönbözőbb zenei stílusokat vonultatja fel.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!