Jegyvásárlás


Program


Iman történetei - Hodászi Ádám estje

Iman történetei - Hodászi Ádám estje

"Jópár éve, még mielőtt a migránshordák megindultak, unokatesóm mesélte, hogy van egy osztálytársa Ausztriában, akit úgy hívnak, hogy Iman. Lehet, hogy a padtársa is volt, erre nem emlékszem, de arra igen, hogy jóban voltak. Tetszett a név, és elkezdtem mondogatni, hogyha lesz gyerekem, Imannak fogják hívni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 13. szerda, 18:00

Iman történetei - Hodászi Ádám estje

"Jópár éve, még mielőtt a migránshordák megindultak, unokatesóm mesélte, hogy van egy osztálytársa Ausztriában, akit úgy hívnak, hogy Iman. Lehet, hogy a padtársa is volt, erre nem emlékszem, de arra igen, hogy jóban voltak. Tetszett a név, és elkezdtem mondogatni, hogyha lesz gyerekem, Imannak fogják hívni. Lassan harminchárom éves leszek, nincs Iman nevű gyerekem, meg Dani vagy Emma nevű se. De itt van ez a tíz történet."

"Imant zavarba hozta a mondatot követő nagy nevetés. Volt előtte egy fröccs és egy feles pálinka, talán szilvát választott, persze ezeknél a kommersz italoknál nem volt túl nagy jelentősége a választott íznek, aroma volt a barackosban is meg a körtésben is. Ugyanakkor ez volt Iman szabadsága, hiszen bor egyféle volt a megfizethető árkategóriában, vagyis kétféle, száraz és édes, sőt ugyanez vörösben, tehát összesen négyféle, de Iman csak a száraz fehérből szerette a fröccsöt, az üvegesért meg sajnálta pénzt."

közreműködnek: Heves Andrea, Kipke Ágnes, Tóth János Gergely
moderál: Tinkó Máté

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!