Jegyvásárlás


Program


I'm online

I'm online

A darab korunk egyik veszélyes jelenségére, az iskolai és internetes zaklatásra, a cyberbullyingra igyekszik ráirányítani a figyelmet. Az előadás egy ilyen fiktív zaklatási esetet dolgoz fel az áldozat szemszögéből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 1. kedd, 13:00

I'm online

A darab korunk egyik veszélyes jelenségére, az iskolai és internetes zaklatásra, a cyberbullyingra igyekszik ráirányítani a figyelmet.  Az előadás egy ilyen fiktív zaklatási esetet dolgoz fel az áldozat szemszögéből.
Főszereplője Pálma, a 15 éves kamaszlány. Családja anyagi problémái miatt iskolát kellett váltania, miközben átmenetileg egyedül marad otthon. Az új gimibe igyekszik beilleszkedni, ám interneten keresztül ismeretlenek zaklatni kezdik. A homoszexuálisnak tartott Jencivel bizalmi viszonyban van ugyan, de ez kevésnek bizonyul. A szüleivel hiába beszél, nem sokra megy tanácsaikkal. Jenci azt javasolja, hogy ne reagáljon és egy idő után megunják. De az internetes zaklatás nem áll le, hanem egyre fokozódik. Nem akar iskolába menni, teljesen bezárkózik, végül összeomlik.

Célközönségünk elsősorban a 13 éven felüli diákok, de szülőknek, nevelőknek és gyerekekkel foglalkozó szakembereknek is határozottan ajánljuk.

Az előadásban fiatal színészekkel dolgozunk, köztük a Karaván Színház színinövendékeivel.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!