Jegyvásárlás


Program


Illés Verkli-Add a kezed,Vendég: Szörényi Levente

Illés Verkli-Add a kezed,Vendég: Szörényi Levente

19.00 „Add a kezed”- Verkli Együttes koncert, vendég: Szörényi Levente
közreműködik: Klauzál Gitár Band és a Csilingelő Kórus

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 19:00

Rocktörténeti kiállítás a Klauzál Házban a koncertet követően

A koncerten Szörényi Levente közreműködésével a Verkli együttes előadásában az Illés-együttes legendás dalai hangzanak el. A nagy mesterek az ifjú titánokkal – a Klauzál Gitár Banddel és a Csilingelő Gyermekkórussal – lépnek a színpadra, ahol a közös alkotás egységében tanúi lehetünk annak, amint generációk egymás között megteremtik az összekötő hidat a zene nyelvén. A koncert még élménydúsabbá tétele érdekében Szörényi Levente Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes, szövegíró elbeszéléseit hallhatjuk egy-egy zene vagy szöveg elkészültéről, régi történetek elevenednek meg a színpadon.

A Verkli együttes a nyolcvanas évek elején a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karának hallgatóiból alakult. Az együttes népszerűségét a Sztárok 33-on nagylemezzel alapozta meg, melyen a kor divatjának megfelelően Illés és Fonográf számokat adtak elő disco ritmusban. A Verkli éveken keresztül az Fővárosi Művelődési Házban működő Illés klub állandó fellépője volt. Az alapító tagok közül Kölcsényi Attila szólógitáros, a Tom-Tom stúdió munkatársa számos Illés, Koncz Zsuzsa, Fonográf és István, a király produkció hangmérnöke, Magyar László énekes, gitáros nem hagyta el a villamosmérnöki pályát, de emellett számos zenei produkciónak részese volt, jelenleg a Klauzál Gitár Band vezetője. Tiba Sándor, a Verkli együttes dobosa, akinek munkássága a Ghymes együtteshez, Koncz Zsuzsa produkcióihoz, Szörényi Levente koncertjeihez és az István, a király rockoperához kapcsolódik. A Verkli együttes basszusgitárosa Soós Balázs, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának tagja.

Az est különlegessége, hogy Szörényi Levente olyan elbeszéléseit hallhatjuk, amelyet a közönség még sosem hallott, egy-egy zene vagy szöveg elkészültéről, régi történetek elevenednek meg a színpadon.

Az est műsorvezetője és Szörényi Levente beszélgetőtársa: Kondor Katalin

Belépő: kedvezményes zene világnapi jegy 2500 Ft, nyugdíjas- és diákjegy: 2000 Ft

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!