Jegyvásárlás


Program


III. Pecha Kucha Szentendre

III. Pecha Kucha Szentendre

Ti, akik kíváncsiak és nyitottak vagytok a világra, gyertek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 19:30

 9 szentendrei előadó, 9 lényegre törő, pörgős előadás, 9 villanás a világ csodálatos gazdagságából! Itt a helyetek, ha rövid idő alatt rengeteg érdekességet szeretnétek hallani – a remek hangulat garantált! A Pecha Kucha szigorú szabályai szerint egy előadó 20 képet vetíthet, egyenként 20 másodpercig, és mesél arról, amit látunk 6 perc és 40 másodpercig. A pontos részleteket megtaláljátok a facebook-on.

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!