Jegyvásárlás


Program


III. Pecha Kucha Szentendre

III. Pecha Kucha Szentendre

Ti, akik kíváncsiak és nyitottak vagytok a világra, gyertek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 19:30

 9 szentendrei előadó, 9 lényegre törő, pörgős előadás, 9 villanás a világ csodálatos gazdagságából! Itt a helyetek, ha rövid idő alatt rengeteg érdekességet szeretnétek hallani – a remek hangulat garantált! A Pecha Kucha szigorú szabályai szerint egy előadó 20 képet vetíthet, egyenként 20 másodpercig, és mesél arról, amit látunk 6 perc és 40 másodpercig. A pontos részleteket megtaláljátok a facebook-on.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!