Jegyvásárlás


Program


III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

Magyar Állami Operaház Zenekara
Vezényel: Kocsár Balázs

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 18:00

III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny Döntő

„A fiataloknak szárnyakat kell adni” – fogalmazott a II. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny előtt egy interjújában a versengés névadója. A Zeneakadémia e nagyszerű vállalkozása, minden túlzás nélkül, valóban így tesz, hiszen a Nagydíjat elnyerő eddigi két énekes, Vörös Szilvia és a fehérorosz Alekszander Roszlavetsz pályafutása gyorsan ívelt felfelé a versenygyőzelem után. A magyar mezzoszoprán nemcsak a budapesti Opera előadásainak gyakori szereplője, de Plácido Domingo és Anna Nyetrebko oldalán is énekelt immár, a fehérorosz basszista pedig jövő februárban a New York-i Metropolitan Operában debütál. A tét és a lehetőség tehát óriási, s akit érdekel, kikből válhatnak jó eséllyel az elkövetkező évek nemzetközi operaéletének főszereplői, az bölcsen teszi, ha szoros figyelemmel kíséri majd a III. Nemzetközi Marton Éva Énekverseny döntőjét.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!