Jegyvásárlás


Program


III. Fővárosi Palotakoncertek - "Nőnap a Palotában"
2

III. Fővárosi Palotakoncertek - "Nőnap a Palotában"

Március 7-én este hat órától a különleges műsor mellett nőnapi meglepetés ajándékkal várja a hölgyeket a Magyar Kamarazenekar Bánfalvi Vonósnégyese.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 18:00

„Nőnap a Palotában” - Meglepetéssel várják a hölgyeket

a III. Fővárosi Palotakoncerteken

 

 Harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Kamarazenekar a „Fővárosi Palotakoncertek” hangversenysorozatot. Ennek keretén belül az Együttes Budapest patinás palotáiban ad koncerteket az épületek miliőjének megfelelő műsorral, egyúttal megismerteti a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. 2020. márciusában a Duna Palotába kalauzolja el a Zenekar az érdeklődőket.

Március 7-én este hat órától a különleges műsor mellett nőnapi meglepetés ajándékkal várja a hölgyeket a Magyar Kamarazenekar Bánfalvi Vonósnégyese.

 

A műsoron elhangzik:

J. Haydn: d-moll vonósnégyes „Quinten Quartet” Op. 76. No. 2.

W. A. Mozart: D-dúr Divertimento K. 136.

-------------------------------------

F. Schubert: Quartettsatz (c-moll) n. 12. D. 703.

F. Schubert: C-dúr vonósnégyes No. 4. D. 46.

                                                   

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mindnemzetközi téren nagy elismerés övezi,a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt. 

A Magyar Kamarazenekar tagjaiból alakult Bánfalvi Vonósnégyest Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, a Magyar Kamarazenekar koncertmestere, szólistája vezeti. A hegedűművész évtizedekig az Állami Hangversenyzenekar és a Budapesti Vonósok koncertmestere volt. Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg.Harminc éven át tanított a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának vezető beosztású oktatója.Művészeti munkásságáért többek közöttLiszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjéveltüntették ki. 

A Bánfalvi Vonósnégyes másodhegedűse Hegyi Miklós, brácsása Fülöp Levente, csellistája ifjabb Bánfalvi Béla. 

 

Jegyek kaphatók a Jegy.hu és a Broadway Jegyiroda országos hálózatában 3990 Ft-os egységáron.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!