Jegyvásárlás


Program


Így szerettek ők - irodalmi koncert színház - Nyáry Krisztián és a Kaláka

Így szerettek ők - irodalmi koncert színház - Nyáry Krisztián és a Kaláka

Nyáry Krisztián Így szerettek ők címmel megjelent irodalmi szerelmes könyvei az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerének számítanak, amit a szakmai elismerések mellett az olvasóközönség nem szűnő érdeklődése és szeretete is bizonyít.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 20:00

Mindkét kötet negyven magyar író, illetve művész híres szerelmi történeteinek kevésbé ismert vagy elfeledett részleteire irányítja a figyelmet. A képes etűdök az érzelmeket és eseményeket feldolgozó művek mellett eredeti dokumentumok - levelek, naplórészletek, fényképek - segítségével hozzák közelebb a szereplőket az olvasóhoz.

A romantika jegyében megrendezett produkció jelentős magyar írók különleges párkapcsolati történeteit álmodja színpadra félig szcenírozott formában: kiváló színművészek tolmácsolásában, megzenésített versek élő zenei kíséretével, vetítéssel. A zenés irodalmi időutazás során, melynek házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián, olyan írók magánélete tárul fel a közönség előtt, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a Kaláka népszerű zenéi által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket.

A Szabad Tér Színház produkciója.

Kaláka:

Gryllus Dániel
Gryllus Vilmos
Radványi Balázs
Becze Gábor

Közreműködők:

Gryllus Dorka
Nagy-Kálózy Eszter
Rudolf Péter
Simon Kornél

Alkotók:

szerző: Nyáry Krisztián
zene: Kaláka
dramaturg: Hevesi Judit
díszlettervező: Szolga István
jelmeztervező: Dőry Virág
asszisztens: Tóth-Gábor Anna
produkciós munkatárs: Vermes Laura
producer: Bán Teodóra
rendező: Kőváry Katalin

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!