Jegyvásárlás


Program


Ifjúsági Színház - A kőszívű ember fiai

Ifjúsági Színház - A kőszívű ember fiai

Jókai Mór regényét - Hevesi Sándor dramatizálásának felhasználásával - színpadra alkalmazta: RENCZ ANTAL
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 27. kedd, 14:00

Jókai azt mutatja be híres regényében, hogy egy sorsfordító pillanatot ki hogyan él meg. Arra ösztönöz, hogy túl tudjunk lépni önös érdekeinken, és - akár áldozat vállalásával is - szolgálni tudjuk a közösség, a haza hívó szavát.
Egy fiait, mindenét feláldozó anya tragikumát szembeállította a Tallérossy-féle, a történelmet megúszni akaró, öt férjhez adandó lányáért ügyeskedő, ide-oda helyezkedő magatartástípussal. E polaritáshoz illeszkedik a Plankenhorst-Rideghváry féle "magánháború" és gyűlölködés (mely a történelmi káoszt egyéni haszonszerzésre használja ki), valamint a Salamon "zsibárus" emberséges apolitikussága. A kiélezetten tragikus helyzetetek komorságát feloldják e képlet komikus alakokba öltöztetett karikatúrái.

Játsszák:
Barbinek Péter hangja, Borbáth Otília, Jancsó Sarolta, Kádas Norbert, Kálmán Imre, Kiss Andrea, Ligeti Attila, Losonczi Ilona, Mátrai Roxána, Pallos Emil, Pásztor Máté, Révész István, Sebestyén Erika, Solymosi Eduárd

A Theatrum Hungaricum előadása

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!