Jegyvásárlás


Program


Hűség

Hűség

Fekete-fehér, magyar dokumentum-dráma, 85 perc, 2019
magyar nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 8. szombat, 14:00

Rendező: Szekeres Csaba
Szereplők: Kora Antal, Mata Anna, Kora Eszter

 

Anna és Antal negyvenöt éve házasok. Pár éve egy nagyvárosoktól távoli, gyönyörű környezetben laknak, Péliföldön. Elégedettek az életükkel. Rajonganak a történelemért és az irodalomért, így minden évben kulturális zarándoklatra indultak egy külföldi országba. A kapcsolatuk kiegyensúlyozott, ám egy napon Anna különösen kezdett viselkedni. Az orvos Alzheimer-kórt diagnosztizált nála.

A HŰSÉG egyszerre könyörtelen és tapintatos film. Könyörtelen, mert Anna és Antal kapcsolatának sérülékenysége, emberi oldala bontakozik ki a szemünk előtt, és tapintatos, mert az elmúlás mélyen gyökerező fájdalmát nem akarja mindenáron a felszínre hozni. A néző nem csupán szemlélője az eseményeknek. Elérkezik a pillanat, amikor fel kell tennie a kérdést magának: én mit tennék meg azért az emberért, akit szeretek? És mit várnék el attól, aki egy kiszolgáltatott helyzetben viszont szeret?

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!