Jegyvásárlás


Program


Human Feel

Human Feel

Az újraegyesítések nagyon ritkák a jazzben. A Human Feel mégis újra együtt zenél. A kamarazene, a free jazz és az alternatív rock szikrázó fúziója az eredeti szellemiségben szólal meg ismét.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 4. hétfő, 20:00

A zenekart 1987-ben, Bostonban alapította a két kiváló szaxofonos, Andrew D’Angelo és Chris Speed. A dobos Jim Black és a gitáros Kurt Rosenwinkel 1990-ben csatlakozott hozzájuk. New Yorkba költözött a zenekar, ahol a pezsgő belvárosi élet kedvenceivé váltak pillanatok alatt. A zenekari tagokat különböző produkciókba hívták, így együtt alkottak Time Berne-nel, Dave Douglas-szel, Uri Caine-nel és John Zornnal is. A ’90-es években olyan ikonikus felvételek kerültek ki a kezeik közül, mint a Scatter (1992), a Welcome to Malpesta (1994) és a Speak To It (1996). 2019-ben a régi energiákkal és hangzással áll a budapesti színpadra ez az ikonikus zenekar.

Közreműködik:

Andrew D’Angelo – szaxofon
Chris Speed – szaxofon
Jim Black – dob
Kurt Rosenwinkel – gitár

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!