Jegyvásárlás


Program


Horváth János Antal estje

Horváth János Antal estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 20. kedd, 19:00

Horváth János Antal 1993-ban született Budapesten. Jelenleg a Magyar Színház dramaturgja. Színdarabjait, rendezéseit Budapesten és Madridban mutatták be. A nyáron forgatták az első nagyjátékfilmet, melyben társ forgatókönyvíró volt. 2013 óta foglalkozik versírással. Szövegeit többek között az Apokrif, a Vörös Postakocsi, a Zempléni Múzsa és a FÉLonline.hu közli.

Az esten a szerző verseiből felolvas: Lovas Rozi, a Radnóti Színház színművésze; Olasz Renátó, színész, rendező az Aranyelet című sorozat egyik főszereplője és Horváth Illés rendező, a Magyar Színház színművésze.

A szerzővel Szabó Márton István, költő beszélget.

Zenél a Papaver Cousins akusztikus folk-duó.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!