Jegyvásárlás


Program


HORRORfelolvaSHOW
3

HORRORfelolvaSHOW

Klasszikus és kortárs írók tollából számos novella, vers és regényrészlet kerül terítékre, ezáltal megidézve boszorkányokat, kísérteteket, megtört elméjű nőket és férfiakat, vagy éppen átlagembereket gyilkos vággyal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 21:00

2017 januárjában indult útjára a hiánypótló felolvasó színház a Barabás Villa pincéjében.
A rémcsemegékben bővelkedő irodalmi hullámvasút mindig új témával és időről időre új színészekkel örvendezteti meg a borzongani vágyó közönséget.
A Vincellérház pincéjében kellemesen bizarr utazásnak lehet résztvevője minden néző.

Kizárólag 18 éven felülieknek.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!