Jegyvásárlás


Program


Hodworks: SUNDAY

Hodworks: SUNDAY

A Hód Adrienn vezetésével működő Hodworks, többszörösen díjnyertes, nemzetközileg is jegyzett kortárstánc formáció. Előadásaikat a tabukkal szembemenő, vaskos, mégis finom, érzékeny humorú játék jellemzi, és az előítéletmentes, szabad, radikális testkutatás. Lábán-díjas Pirkad című előadásuk 2013 óta van a Trafó műsorán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 20:00

A jelenlegi próbafolyamat során az alábbi témákkal foglalkoznak:

Önreflexiók. A táncra és magunkra. Mit okoz és mi a hatása a táncnak? Hogyan hat kifelé? És arra, aki táncol? Mit jelent ma táncosnak lenni? Mit jelent egy táncosnak a koreográfus, és viszont? Milyen alkotási modellek léteznek? Hogyan formálja a munka a személyiséget, és a személyiség a munkát? Veszélyes a tánc? Ítéletek a táncról. A tánc morális megítélése. Különböző kulturális normák és értékrendszerek jogosultsága és megértése. Mi erkölcstelen, és mi nem az? Úgy tűnik, hogy ma már könnyedén (?) átlépünk ezeken a kategóriákon. Mindent szabad. Mindent szabad? Mi a tánc jövője? Utópisztikus elképzelések. Mire jó a tánc?

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!