Jegyvásárlás


Program


Hiromi / JAZZLEGENDÁK

Hiromi / JAZZLEGENDÁK

Szinte napra pontosan három éve Jimmy Johnson basszusgitárossal és Simon Phillips dobossal alkotott triója már lenyűgözte a Müpa közönségét. Ezúttal egyedül zongorája társaságában fogja minden várakozás szerint ovációra késztetni a publikumot a jelenleg legünnepeltebb japán jazzmuzsikus, Hiromi.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 29. kedd, 20:00

2019. október 29. kedd
20:00 — 22:00

Szinte napra pontosan három éve Jimmy Johnson basszusgitárossal és Simon Phillips dobossal alkotott triója már lenyűgözte a Müpa közönségét. Ezúttal egyedül zongorája társaságában fogja minden várakozás szerint ovációra késztetni a publikumot a jelenleg legünnepeltebb japán jazzmuzsikus, Hiromi. 2010-ben már jelentkezett szólóalbummal: a Place To Be című lemezen bemutatta, hogy szárnyaló szabadsággal kalandozik a klasszikus zene, a jazz, a rock és a környező stílusok vidékein, miközben bizonyítja kreativitását, virtuozitását és a zene iránti rajongását. Boszorkányos technikai tudását is arra használja, hogy általa önmagát és hallgatóságát is emelkedett hangulatba repítse. 2003-ban megkezdett triólemezei sorát ezt követően négy további opus gazdagította: a 2011-es Voice, a 2012-es Move, a 2014-es Alive és a 2016-os Spark - mindegyiken Anthony Jackson basszusgitárossal és Simon Phillipsszel hallható. 2017-ben a Live in Montreal következett, egy különleges duólemez Edmar Castaneda kolumbiai hárfaművésszel.
2019-ben újabb szólóalbumot várhatunk Hiromitól, amelyen a negyedik ikszet betöltött művész érettségével formálja önmaga képére mindazon zenei hatások elegyét, amelyek nyomot hagytak benne. Az ezt az anyagot bemutató turné során érkezik a Müpába. Korunk jazzélete kevés olyan művészt ismer, aki sziporkázó tehetsége, lehengerlő játéka és bűvöletes személyisége okán egymaga képes betölteni egy koncerttermet zenéjével. Semmi kétség: Hiromi közéjük tartozik.


Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!