Jegyvásárlás


Program


High-tech kódjátszma - 2 óra

High-tech kódjátszma - 2 óra

A MÁTRAI BETYÁRLEGENDÁK NYOMÁBAN
Átlépjük a valóságot az új high-tech kódjátékunkkal. Modern készülék és hagyományos terepfelderítés a kulcsa a titkok megfejtésének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az okostelefonnal, vagy táblagéppel játszható, többlépcsős felfedező expedíció során nem csak a helyi legendák nyomába eredhetünk, de teljesen új rejtélyekkel is találkozhatunk, sőt ezeket mi magunk is alakíthatjuk. A kihívásokban egy közös tényező van: meg kell oldani a feladatot, ki kell deríteni, mi áll az ügy hátterében. A mátrai kódjátékban nem csak az erdő vadjai, de a feléledő Vidrócky Marci féle betyárkultusz szereplői is megnehezítik a dolgunkat.

Nehézségi szint: 3. kezdő
Létszám: 2-30 fő
Korosztály: 1-99 év
Programidő: 1-2 óra (3-5 km)
Szezon: egész évben
Kezdési időpont: 09.00-17.00 között bármikor
Helyszín: Mátrafüred

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!