Jegyvásárlás


Program


Hernádi Judit zenés estje egy zongorával

Hernádi Judit zenés estje egy zongorával

Egy fantasztikus zenei utazáson vehetnek részt azok, akik ezt az estét a KMO-ban töltik. Egy részben 90 perc izgalmas, zenés előadás. (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 17. szerda, 19:00

HERNÁDI JUDIT zenés estje egy zongorával Kispesten, november 17-én a KMO-ban. 

Zenés show az Orlai Produkciós Iroda előadásában.

Hernádi Judit (Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja), a zongoránál: Gátos Iván/Nagy Gergely

Egy fantasztikus zenei utazáson vehetnek részt azok, akik ezt az estét a KMO-ban töltik. Egy részben 90 perc izgalmas, zenés előadás. (Fotó: Orlai Produkciós Iroda)

 

Bővebb információ:

P. Tóth Erzsébet, tel.: 282-9752/0106 m., email: p.toth@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!