Jegyvásárlás


Program


Helytörténeti séta(Nagytétényi Kastélypark) Ha a falak beszélni tudnának!

Helytörténeti séta(Nagytétényi Kastélypark) Ha a falak beszélni tudnának!

Vajon mit mesélnének a Száraz- Rudnyánszky kastély építőkövei? Személyes történetek, történelmi pillanatok, ideológiák és ideák sűrűsödnek egy épületbe. Ezek a 245 éves falak óvtak arisztokratát és nincstelent, láttak agressziót és kedélyes szerelmeket. Ők nem, de helyettük mi tudunk mit mesélni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 15. szombat, 15:00

Helytörténeti séta: Ha a falak beszélni tudnának!

Sétánkon körbejárjuk a nagytétényi Száraz- Rudnyánszky kastélyt és történetét: Miért itt és miért ilyennek épült? Mi értelme volt a sok cirádának, mit akart a barokk kastélyépítészet kifejezni? Kik éltek benne és vajon az életük olyan díszesen ragyogó volt-e, mint amit az épület sugall? Kit szerettek, mit szerettek, miért keltek fel reggelente? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük meg a választ helytörténeti sétánkon, Vágvölgyi Anikó vezetésével.

A séta a Nagytétényi Kastély bejárata elől indul.

Ajánlatunk


Az István, a király az egyik legnépszerűbb magyar rockopera, melynek első bemutatója 1983. augusztus 18-án volt Budapesten, a városligeti Királydombon. A 2023-as keresztmetszet turné legnagyobb kuriózuma, hogy István szerepét a Máté Péter-díjas rocklegenda Varga Miklós alakítja.

Hello Debrecen! 2023-ban sem hagyunk Titeket retro buli nélkül! A 2022-es sikeres Thomas Anders és Neoton Familia koncert után most nem csak egy, hanem két külföldi és négy magyar fellépővel készülünk nektek! Egy egész estés show-ra várunk benneteket a Főnix Arénában, hajnalig tartó after bulival és a 80-as évek legnagyobb slágereivel!

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!