Jegyvásárlás


Program


Helytörténeti séta: Porrá lettek - Híres emberek halála

Helytörténeti séta: Porrá lettek - Híres emberek halála

Sétánkon olyan, régen élt híres emberek nyomába eredünk, akiknek életéről, munkásságáról sokat tudunk, haláluk körülményeiről viszont semmit.
Kit kellett titokban eltemetni, kinek lett szörnyű tűzvész a végzete? Hogyan temette Budapest híres halottait, hogyan ápolta kultuszukat?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 10:00

Sétavezető: Maczó Balázs várostörténész, muzeológus

A sétára elsőként jelentkezhetnek a helytörténeti kártyával rendelkezők a Hatker hatkor adott havi programján. A szabad férőhelyek függvényében a klubfoglalkozást követő naptól a sétajegyek megvásárolhatóak az Eötvös10 jegypénztárában nyitvatartási időben.

A séták időtartama kb. 2 óra, megtett távolság 2−3 km

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!