Jegyvásárlás


Program


Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: E. K. Avenue

Hegyvidéki Smooth Jazz Klub: E. K. Avenue

Az E. K. Avenue zenekar 2009 óta létezik.

A zenekar tagjai:
Rátonyi Róbert – zongora (a június 28-i koncerten Romhányi Áron fog
zongorázni)
Szendőfi Péter – dob
Szuna Péter – basszusgitár

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 28. péntek, 19:30

A dalok – az angol szövegeket is beleértve – az énekesnő, Kertész Erika szerzeményei. Stílusukban a jazz, a soul és a funky keveredik, és tettenérhetők elektronikus zenei elemek is. A hangszerelés Szendőfi Péter és Rátonyi Róbert munkája. A zenekar játszott többek között Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Németországban, Hollandiában. Vendégei voltak már a Vienna Jazz Festivalnak, a Gronau Jazz Festivalnak, szerepeltek a Liburnia Jazz Festiválon.

A zenekar első lemeze 2010-ben jelent meg Little Girl címmel, a Warner Hungary/mTon gondozásában. A lemezen vendégművészként Elek István (szaxofon), Schreck Ferenc (harsona) és Magyar Ferenc (trombita) szerepelt.

Az E. K. Avenue második lemeze a Moonbike, 2015-ben jelent meg.  A lemezen Czibere József (ütőhangszerek) és John Gunther, denveri szaxofonos vendégszerepel.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!