Jegyvásárlás


Program


Hegylakók nyomában

Hegylakók nyomában

Camino Steve (Csutka István) élménybeszámolója a világ egyik legnehezebben járható túrájáról

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 19. kedd, 18:00

Skócia, a Highlanderek, azaz a Hegylakók birodalma, William Wallace, a skót nemzeti hős egykori sikeres ütközeteinek helyszíne. Az a mesés világ, ahol a sűrű erdő minden négyzetcentiméterét belepi a méregzöld moha és ahol lépten nyomon azt várjuk, mikor bukkan elő egy-egy kobold. De Skócia a rideg sziklakastélyokkal, zord, sziklás hegyekkel csipkézett és mocsarakkal körbevett vidék is. Ahol az esőt jobb ha a barátoddá fogadod, mert állandó társad lesz bármerre is járj a kék-fehér színű, büszke nemzet országában.

Egy vérbeli thru hiker, azaz hosszú távú túrázó listájáról nem maradhat le Skócia, hiszen olyan túraösvények vezetnek át rajta, mint a világ egyik legnépszerűbb útvonala a West Highland Way, ami ízelítőt ad a skót felföld csodálatos világából, a Great Glen Way, amely keresztülszeli a szigetet és amely ösvényről talán még a Loch Ness-i szörnyet is megláthatod, vagy a Cape Wrath Trail, amelyet bolygónk tíz legnehezebb túraútvonala között tartanak számon és Európa egyik utolsó érintetlen vadonján vezet keresztül, hogy végül a sziget észak-nyugati csücskénél található világítótoronyig vezessen. 367. lettem a világon azok között, akik igazoltan teljesítették az útvonalat. Ez az útvonal azért is nehéz, mert nincs jelölve és ösvényt sem igazán találsz rajta, így neked kell megkeresni a helyes útvonalat. De időutazásunk még régebbre is visszatekinthet mint a skót szabadságharcos kora, hiszen a Hadrian’s Wall Path - amely szintén keresztülszeli a szigetet és az Unesco Világörökség része -, az egykori római császár által emeltetett fal mellett vezet. Ennek egyik részénél forgatták Kevin Costnerrel és Morgan Freemannel a Robin Hood egyik feldolgozását. És ott van még a Ben Nevis, Skócia - és egyben Anglia - legmagasabb hegye, amely szeszélyes időjárásáról is híres. Virtuális túránk végén - már Angliában, a Lake District területén - pedig teljesítjük a legendás 24 Hours, 24 Peaks Challenge útvonalát is.

Tarts velem!

A Napfényes Rendezvényterem - a Napfényes Étterem Pódiumszínháza.
Nyitás: a programok előtt fél órával.
Kultúra + finom falatok egy helyen

A pódiumszínház büféjében frissen sült burgonyás pogácsával, süteményekkel, valamint hideg és forró gyömbéres limonádéval, teával várjuk kedves Vendégeinket. A programok előtt vagy után térjen be a pódiumszínpad felett található Napfényes Étterembe, ahol az aznapi belépőjegyekkel 1O % kedvezményt adunk a vacsora árából.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!