Jegyvásárlás


Program


HAZUDNI TUDNI KELL!

HAZUDNI TUDNI KELL!

Georges Berr - Louis Verneuil - Fényes Szabolcs - Mihály István: HAZUDNI TUDNI KELL
zenés vígjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 15:00

Hazudni tudni kell
– pláne egy pikáns francia komédiában, amelyikben a főszereplő művésznő valaha elkövett azt a könnyelműséget, hogy gyermeket szült! Nos, minden bonyodalom ebből adódik, ugyanis a felserdült fiatalember nősülni szeretne, de úgy, hogy senki ne sejtse meg, hogy tulajdonképpen kinek is a fia. Persze akad egy konkurense, aki hevesen intrikál és meglepetésére egy atya is, aki titokban,  álnéven épp a híres színésznőnek csapja a szelet…
Ám ahogy az lenni szokott kiderül: Párizs sem elég nagy város ahhoz, hogy minden titokban maradjon! Fedák Sári egykori sikerét új feldolgozásban, zenés változatban Fényes Szabolcs dalaival játsszuk a zeneszerző halálának harmincadik évfordulója alkalmából.

Bemutató: 2017. február 11.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!