Jegyvásárlás


Program


HAUSER
2

HAUSER

Miután világszerte teltházas koncertekkel örvendeztették meg rajongóikat, a híres 2CELLOS duó egyik tagja, Stjepan Hauser, aki ma már egyszerűen csak HAUSER néven ismert, visszatér a klasszikus zenei kezdetekhez és 2021. február 3-án Budapesten ad koncertet a teljes méretű Budapest Sportarénában.

HAUSER

IDŐPONTVÁLTOZÁS
(Scroll down for english)

Sajnálattal értesítjük tisztelt közönségünket, hogy a koronavírus helyzetre való tekintetettel a koncertszervezők és partnereik nehéz szívvel és hosszas egyeztetések után a HAUSER koncert elhalasztása mellett döntöttek, így a 2020. október 11-ére tervezett produkció 2021. február 3-án kerül bemutatásra. Szíves elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenségekért, de a nézők, a zenészek és a stáb biztonsága mindennél fontosabb

Azonban örömmel értesítünk minden rajongót, hogy a hatalmas érdeklődére való tekintettel lehetőségünk adódott a helyszín befogadó képességét megnövelni, így több néző lehet fül és szemtanúja a produkciónak. Kérjük olvassa át figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mert a bővítés a meglévő ülésrendet megváltoztatja.Amennyiben Ön már rendelkezik jeggyel:

 A küzdőtérre (001, 002, 003, 004, 005), illetve a 226-os és 326-os szektorba már megváltott jegyek helyett az eredeti jeggyel azonos árú és elhelyezkedésű cserejegyeket küldünk a jegyvásárlóknak a következő 7 munkanapon belül e-mailben.

Amennyiben nem megfelelő az új jegy, kérjük jelezze azt e-mailben legkésőbb 2020. szeptember 30-ig és a szabad helyek függvényében igyekszünk azonos árkategóriában, az újonnan kiválasztott szektorba helyet biztosítani. Az új szektor, ahová szeretnének jegyet, legyenek szívesek megemlíteni ebben az e-mailben.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.

 A lelátóra megváltott jegyek továbbra is érvényesek, tehát a jegyek tulajdonosai nem fognak cserejegyet kapni, azaz a már meglévővel tudnak majd a koncerten résztvenni.

Amennyiben az új színpad elhelyezkedése miatt már nem megfelelő a meglévő jegye és cserejegyet szeretne igényelni, kérjük ezt e-mailben jelezze legkésőbb 2020. szeptember 30-ig. A cserejegy azonos árkategórába kell essen, a szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni a kéréseket. Kérjük nevezze meg az e-mailben, hogy melyik az újonnan kiválaszott szektor, ahonnan nézni szeretné az előadást.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.

Ha valamilyen oknál fogva nem akarja elfogadni a cserejegyet vagy nem tud részt venni az előadáson az új időpontban, kérjük jelezze azt a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen. Az e-mailhez kérjük csatolják az eredeti jegyet és a vásárlást igazoló bizonylatot, amennyiben a jegyvisszaváltás mellett döntöttek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen keresztül intézzük a jegyekkel kapcsolatos kérdéseket, kéréseket, jegyvisszaváltásokat.

Az előadás bővítése nagyon sok adminisztrációval jár, de mindent megteszünk azért, hogy minden kérésnek 30 munkanapon belül eleget tegyünk. Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket.

A koronavírus miatt meghozott, a kormány által meghatározott minden előírásnak és rendelkezésnek eleget fogunk tenni a koncert alatt.

Dátum: 2021. február 3., 20:00
(Az új dátum esetén már teljes Aréna konfigurációban lesz a koncert megrendezve a hatalmas érdeklődésre való tekintettel.)

Helyszín: Budapest Sportaréna

 

 

*VIP & Meet&Greet - A jegy tartalmazza a koncerte a legjobb jegyet, találkozási lehetőséget HAUSER-rel a rendezvényt megelőző vagy követő Meet&Greet eseményen, aláírt fotót HAUSER által és egy HAUSER nyakbaakasztós turné passt.

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért!


ANNOUNCEMENT

With the current global situation with the Coronavirus and the impact that is having on all touring, we are sad to announce that by mutual decision with our partners, the planned HAUSER show in Budapest on Sunday 11th October must be postponed to Wednesday 3rd February 2021. We apologise for the inconvenience but the safety of fans, musicians, crew and HAUSER must come first.

All tickets for the new date will remain valid however, due to demand, on the new date we are able to increase the capacity of the venue. This means that existing ticket holders must be re-seated in order to reflect the new venue layout. Please read the below carefully for details.

Important notice for guests already having tickets for the show:

Tickets to the arena floor (001, 002, 003, 004, 005), to Sector 226 and 326 will be replaced by tickets with same price and similar location via email within 7 working days.

In case the replacement ticket is not accepted to exchange your ticket depending on availability. If you would like to exchange your replacement ticket then please send your request via mail. We will endeavor to replace tickets of a similar value in your preferred sector. Please send all requests by 30th September.

Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu

The tickets which are bought to the tribune are valid for the new date at the same seat position. These guests do not receive replacement tickets, they can visit the gala concert with the existing ticket.

In case the new position of your seat compared to the new stage is not accepted there is an opportunity to exchange them depending on the availability of seats. The newly requested ticket should be in the same price, this shall be claimed by mentioning the preferred sector no later than 30th September.

Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu

If you do not want to accept a replacement ticket or request a new ticket location or can no longer attend the show on the new date then please send your request to hauser@szovegszinhaz.hu with you original tickets and receipts for a refund.

Please note that we are only able to manage the ticket requests, issues and refunds via email at hauser@szovegszinhaz.hu

The extension of the show causes many extra administration duties to the organizers. Our customer service team is dedicated to process all requests within 30 working days. Thank you for your understaning and patience in advance.

Due to the Coronavirus all the local measures as per the government’s instructions will be taken place.

Ajánló


A gyermekmese főszereplője egy segítőkész és kíváncsi sünlány, Sári. A mese célja, hogy…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…