Jegyvásárlás


Program


Hatan Társulat: Történetőrző

Hatan Társulat: Történetőrző

Láttál már olyan előadást, amely szinte díszlet nélkül, csupán a színészet erejével olyan világokba visz, ami az elméd mozivásznán pereg? Szimultán látsz egy történetfolyamot, és közben a saját filmedet alkotod.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 16. kedd, 19:00

Láttál már olyan előadást, amely szinte díszlet nélkül, csupán a színészet erejével olyan világokba visz, ami az elméd mozivásznán pereg? Szimultán látsz egy történetfolyamot, és közben a saját filmedet alkotod.  
A történet maga egy esős éjszakán az Ardennek mélyére visz, ahol Martin Martinnak el kell temetnie az apját, miközben rábukkan egy kézzel írott jegyzetfüzetre. Felfedezése történelmen és kontinenseken átívelő kalandokba sodorja őt.  
Az öt kiváló színész 36 karaktert formál meg ebben a több száz évet és három kontinenst átfogó roadmovie-ban. 

„Önkéntelenül az egyik könyv után nyúltam. Találomra fellapoztam. Nem könyv volt, hanem jegyzetfüzet. Kézirat. És ekkor: beléptem a Történelembe.” 
Alexis Michalik színész, író és rendező napjaink egyik legismertebb francia színházi alkotója. A Történetőrző az első darabja, ami olyan elsöprő sikert aratott Párizsban, hogy 11 éve nem tudják levenni a műsorról. 2014-ben elnyerte a Molière-díjat a legjobb szerző, és a legjobb magánszínházi rendezés kategóriában is. Előadásainak filmforgatókönyvhöz hasonlító szövegei sodróan lendületesek, igazi jutalomjáték a színészeknek. 

Szereplők: Király Attila, Kecskés Karina, Kovalik Ági, Sipos Imre, Sipos Áron 
Dramaturg: Garajszki Margit 
Fordító és rendező: Horváth Patrícia 

HATAN Társulat produkciói olyan jelenségekre reflektálnak, melyekről többnyire hallgatni szeretnek egy társaságban, illetve amelyek elől maximum inkább kitérnek. Nem fennkölt, hanem közérthető módon kommunikál, amely után a néző nem hülyének érzi magát, hanem sokáig gondolkodhat a látottakon.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!