Jegyvásárlás


Program


Három hang

Három hang

Hideg vízben fürdetett gondolatok, három hangszerre.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 18:00

Adott egy zongora, egy hegedű és egy emberi hang. Vajon képesek-e még ma is „szólni és üzenni ők mély szellemhangokon”, avagy a magyar irodalom, a magyar cigány- és komolyzene mint posztumusz dereng csak a fejekben? A feltett kérdésre az est során adja meg a választ a három művész, Szakcsi Lakatos Béla, Kathy-Horváth Lajos és Takács Bence Ervin, akik egy összeka¬csintás után egészen egyedi és új hangot ütnek meg: a múltból vett komolyzenei hangok és improvizációk, a zongora és hegedű játéka mellé beemelt költészet harmóniáját.

Zongora: Szakcsi Lakatos Béla
Hegedű: Kathy-Horváth Lajos
Vers: Takács Bence Ervin

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!