Jegyvásárlás


Program


Hangok és szavak - Pápai Erika önálló est, Budafok Pincejárat

Hangok és szavak - Pápai Erika önálló est, Budafok Pincejárat

Pápai Erika Jászai Mari-díjas színésznő borkóstolóval egybekötött önálló estje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:30

Pápai Erika sokoldalú művésznő, aki az eltelt évek alatt számos szerepben bizonyította tehetségét színpadon, filmben, prózai és musical, valamint operett szerepekben egyaránt.
Önálló estjében ezekből a szerepekből, dalokból készített válogatást, és ezt szeretné a közönségnek is átnyújtani, hogy együtt tölthessenek el egy felejthetetlen estét.

Zongorán közreműködik: Termes Rita a Színház és Filmművészeti Egyetem és a Zeneakadémia tanára.

fotó: Almási J. Csaba

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!