Jegyvásárlás


Program


HangAdóink, akiktől a dallam száll

HangAdóink, akiktől a dallam száll

HangAdóink
akiktől a dallam száll
A 2020-as évek kortárs körképe

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. péntek, 19:00

Banai Sára – operaénekes,

zongorán közreműködik: Katona Anikó

Április és május folyamán két koncertet hívunk életre azzal a céllal, hogy bemutassuk a ma alkotó magyar zeneszerzőket, akik munkásságukkal hozzájárulnak a magyar kultúra, a magyar zeneművészet napjainkban is érezhető virágzásához. Számtalan nagyszerű zeneszerzővel büszkélkedhetünk, sokukat nemzetközileg is elismerik, azonban hazánkban még gyermekcipőben jár a kortárs zene iránti érdeklődés. Szeretnénk bemutatni az érdeklődő közönségnek, hogy kikkel élünk egy időben, micsoda csodákat hallhatnak, ha elsétálnak valamelyik zeneszerző ablaka alatt, vagy ellátogatnak egy kortárs zenei koncertre.

A két alkalmon a kivételes vokális anyag, a legszebb dalok mellett a közönség megismerheti a zeneszerzők életét, hallhatnak a zeneszerzői munka szépségeiről és a nehezebb pillanatokról, megbeszéljük, mit jelent egy ihletett folyamat és mit a határidős munka. Vendégeink bepillantást nyerhetnek az alkotók és az előadók életébe, és arról is hallhatnak, hogy mi történik akkor, ha egy előadóművész másképpen képzeli el az adott zeneművet, mint annak szerzője.

Izgalmas témákkal, csodálatos muzsikákkal várunk mindenkit HangAdóink című estjeinkre.

Ajánlatunk


2013 májusában alakult Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company. A máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett.

Az István, a király az egyik legnépszerűbb magyar rockopera, melynek első bemutatója 1983. augusztus 18-án volt Budapesten, a városligeti Királydombon. A 2023-as keresztmetszet turné legnagyobb kuriózuma, hogy István szerepét a Máté Péter-díjas rocklegenda Varga Miklós alakítja.

Ajánló


Kovács Ákos, a Kossuth-díjas zeneszerző, költő a magyar zenei élet egyik meghatározó előadója. Önálló koncertjei mellett sok hazai fesztivál kiemelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!