Jegyvásárlás


Program


Hamletman

Hamletman

Shakespeare Hamlet című tragédiájának előadója Baksa Imre, aki monodrámaként adja elő a tíz szereplőre húzott Shakespeare-szöveget, Nádasdy Ádám (és helyenként Arany János) fordításában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 9. vasárnap, 17:00

Hamletman

Shakespeare Hamlet című tragédiájának előadója Baksa Imre, aki monodrámaként adja elő a tíz szereplőre húzott Shakespeare-szöveget, Nádasdy Ádám (és helyenként Arany János) fordításában. Az előadás végigmegy a történeten, és annak legfőbb kérdésein: titok, bűn, a jogos bosszú végrehajtásának vagy elmulasztásának erkölcsi problémája. A karakterek sok ötlettel elevenednek meg, így szolgálva a könnyebb megértést és azonosulást. Az előadás végére úgy tűnhet: minden fordulat Hamlet fejében játszódott le, s ez még erősebbé teszi súlyos magányát. Baksa Imrének ugyanakkor sikerül sok humorral elegyítenie a játékot, finoman egyensúlyozva tragikum és komikum határán.

Az est a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!