Jegyvásárlás


Program


Halszerelem (Poisson sexe)

Halszerelem (Poisson sexe)

Míg Miranda, a világ utolsó bálnája az újságok címlapján látható, Daniel, egy megszállott fizikus azon kísérletezik, hogyan lehetne a halak párzási vágyát visszaadni. A kiábrándult agglegény is vágyik arra, hogy apa legyen, de ezt a kérdést is tudományosan kívánja kezelni.
A probléma az, hogy Bellerose-ban mindössze három szülőképes korú nő él, ami azt jelenti, hogy egy a 623232,33-hoz az…  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 21. kedd, 18:30

Francia vígjáték, 2020, 89' | R.: Olivier Babinet | Francia nyelven, magyar felirattal

Míg Miranda, a világ utolsó bálnája az újságok címlapján látható, Daniel, egy megszállott fizikus azon kísérletezik, hogyan lehetne a halak párzási vágyát visszaadni. A kiábrándult agglegény is vágyik arra, hogy apa legyen, de ezt a kérdést is tudományosan kívánja kezelni.
A probléma az, hogy Bellerose-ban mindössze három szülőképes korú nő él, ami azt jelenti, hogy egy a 623232,33-hoz az esélye annak, hogy találkozik leendő gyermekei anyjával. Egy napon azonban, amikor megment egy furcsa, lábakkal rendelkező halat a fulladástól, Daniel megtanul újra szerelmes lenni.

 "Egy vízi disztópia keserédes romantikával, amely legalább annyira humoros, mint amennyire költői. - Marie Claire



Poissonsexe


R. : Olivier Babinet |  Comédie, 2020, 89’ | Français, sous-titré hongrois

 

Alors que Miranda, la dernière baleine au monde, fait la une des journaux, Daniel, physicien obstiné, tente de redonner aux poissons l’envie de copuler. Célibataire désabusé, il est lui-même hanté par le désir d’être père et compte bien traiter ce problème scientifiquement.
Le hic c’est qu’à Bellerose il y a seulement 3 femmes en âge de procréer, soit une chance sur 6232,33 de rencontrer la mère de ses futurs enfants. Pourtant un jour, en sauvant de la noyade un étrange poisson à pattes, Daniel va réapprendre à tomber amoureux.

 

« Une dystopie aquatique au romantisme doux-amer aussi drôle que poétique. » - Marie Claire

 

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!