Jegyvásárlás


Program


Halász Judit gyermeknapi koncertje

Halász Judit gyermeknapi koncertje

Halász Judit idén is dupla koncerttel érkezik gyereknapon Debrecenbe!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 15:00

Halász Judit közel harminc éve énekli magyar költők verseit, a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – generációk cseperedtek fel zenéjét hallgatva.

A koncerten több mint 20 lemez zenei anyagából hallható válogatás, mely csokorba fogja egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

A művésznő legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában, észrevétlenül, szórakoztatva tanítani.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

Belépődíj: 1500, 1900 Ft
1 éves kor alatt ingyenes.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!