Jegyvásárlás


Program


Győri Filharmonikus Zenekar: Az új világból

Győri Filharmonikus Zenekar: Az új világból

A Győri Filharmonikus Zenekar dunaszerdahelyi hangversenyének műsorában a 19. és 20. század zenekari zenéjének népszerű alkotásai szerepelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 10. kedd, 19:00

Az estet az operairodalom egyik, ha nem a legtöbbet játszott remekműve, a Carmen örökzöld dallamaiból összeállított szvit indítja, majd Ravel a zenekari hangszerelés magasiskoláját nyújtó, Ida Rubinstein megrendelésére készült, megunhatatlan Boleróját hallhatja a közönség. A szünet után Antonin Dvořák legismertebb szimfonikus műve, a mester amerikai éveinek emlékeit hangokba foglaló 9. „Az új világból” szimfónia csendül fel Kovács László vezényletével.

Műsor:

G. Bizet: Carmen - szvit                         
M. Ravel: Bolero                            
A. Dvořák: IX. (e-moll) szimfónia, op. 95, „Az új világból”         

Vezényel: Kovács László

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!