Jegyvásárlás


Program


György Ádám szóló estje

György Ádám szóló estje

Idén 11. alkalommal rendezzük meg a György Ádám Kastélyakadémiát, a pomázi Teleki-Wattay Kastélyban, amely a világ minden pontjáról tehetséges fiatal zongoraművészeket és neves professzorokat vonz Pomázra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 1. hétfő, 19:00

György Ádámot napjaink egyik kiemelkedő Liszt-játékosaként tartják számon, koncertjeit mindemellett egyedi, ismert dallamokra és saját motívumokra épülő improvizációi teszik különlegessé. 2005 óta Steinway-művész, s ez a kitüntetés segített eljutnia a Carnegie Hallba, ahol 2008-ban telt házas koncerttel debütált, s ahová azóta többször is visszahívták. Számos szakmai díjat nyert, s virtuozitásával, érzékeny interpretációival mindenhol elvarázsolja közönségét. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság varsói megnyitóján Chopin Vihar-etüdjét játszotta; előadását a helyszínen hatvanezer, a képernyők előtt 300 millió néző kísérte figyelemmel.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés átirat két részben

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!