Jegyvásárlás


Program


Gyógyíthatatlanul hülye-Orosz Gyuri önálló stand up estje

Gyógyíthatatlanul hülye-Orosz Gyuri önálló stand up estje

A 80 perces humoresten a Stand up comedy Humortársulat 3 komikusa dolgozza meg a rekeszizmokat. Házigazdaként Orosz Gyuri, a Rádiókabaré és a Showder Klub humoristája bebizonyítja, hogy ő valóban gyógyíthatatlanul hülye. Vendégek: Redenczki Marcsi és Záhonyi-Ábel Dávid

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 10. péntek, 19:00

Orosz Gyuri: Gyógyíthatatlanul hülye című önálló estje
Stand up comedy 2 x 40 percben
Főszereplő: Orosz Gyuri
Vendégek: Redenczki Marcsi és Záhonyi-Ábel Dávid

A 80 perces humoresten a Stand up comedy Humortársulat 3 komikusa dolgozza meg a rekeszizmokat. Házigazdaként Orosz Gyuri, a Rádiókabaré és a Showder Klub humoristája bebizonyítja, hogy ő valóban gyógyíthatatlanul hülye. És mielőtt azt gondolnák, hogy ez az est egy céltalan poénkodás lesz, gyorsan tegyük hozzá, hogy a stand up comedy műsor folyamán komoly témák is terítékre kerülnek. A „gyógyíthatatlan” kifejezés nem véletlenül van a címben, hiszen a humoristák a betegségekkel, orvosokkal, gyógyítással kapcsolatos véleményüket is kifejtik és az ehhez kapcsolódó élmenyeikbe is beavatják a nézőket. Az előadás elő részében Orosz Gyuri segítségére lesz Redenczki Marcsi (Rádiókabaré) és Záhonyi-Ábel Dávid (Showder Klub) is, akik további poénokkal színesítik a „Gyógyithatatlanül hülye” című stand up comedy műsort. Ne felejtsék el, a nevetés gyógyít! A műsor hipochondereknek erősen ajánlott!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!