Jegyvásárlás


Program


Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!

Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!

Gyertek velünk sávuótra a Benjámin oviba!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 9. vasárnap, 11:00

Az idei sávuotkor a Rumbi Tanház is kivonul a Gyere velem zsinagógába! csapatával a BZSH Benjamin oviba. Az ünnep alkalmából szeretettel várják a családokat június 9-én, vasárnap 11-15 óra között. (Pontos cím: 1142 Budapest, Ungvár utca 12.)

Mászófal, fagyi, „Tóra-palacsinta”, hajdísz- és kosárka készítés, tejes finomságok, vidámság és buli! Erre számíthatnak azok a gyerekek a szüleikkel együtt, akik a Rumbi Tanházzal ünneplik majd az idei sávuótot a BZSH Benjamin ovijában június 9-én, vasárnap délelőtt 11-től délután 3-ig. Kapunyitás fél 11-kor!

A szervezők arra kérik a gyerekeket, hogy ne felejtsék otthon a lág báomerkor kapott útlevelüket, mert ha azon minden állomás betelt, akkor a közös vidám sávuótra ingyenes a belépés!

Ne feledd a lág báomeri útleveled felmutatásával – ha minden állomás betelt! - ingyenes a belépés!

(Az intézmény egész területén tilos a dohányzás! A kósersági szabályok értelmében semmiféle ital, élelmiszer nem hozható be kintről az intézménybe.)

Ajánlatunk


zenedráma A Pintér Béla és Társulata valamint a Katona József Színház koprodukciója

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajánló


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Ray Cooney angol színész és drámaíró. Színészként kezdte pályafutását, majd a hatvanas években komédiát kezdett írni, és a bulvárszínház kedvence…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!