Jegyvásárlás


Program


Gyermek Néptáncantológia

Gyermek Néptáncantológia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 16:00

Az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület immáron több mint 30 éve szervezi meg a Gyermek Néptáncantológia műsorát.
Az előadás keretein belül az előző év legkiemelkedőbb gyermeknéptánc alkotásai kerülnek bemutatásra. Az idei évben különleges vendégeket is köszönthetünk az erdélyi Visa település gyermek táncosai személyében. Velük lesz teljes ezen a napon a Kárpát-medence legkiemelkedőbb gyermek táncosainak megmutatkozása a két részes előadásban.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!