Jegyvásárlás


Program


Gyere be a szobámba! - Vitray Tamás

Gyere be a szobámba! - Vitray Tamás

Az előadás valóban meghívás Vitray Tamás "szobájába", hiszen elmeséli nekünk életének és munkásságának fontosabb állomásait, úgy ahogy azt családi beszélgetésen is tenné.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 2. csütörtök, 18:00

Gyere be a szobámba! - Vitray Tamás

Vitray Tamás, 1932-ben született Budapesten Kossuth-díjas magyar újságíró, főszerkesztő, riporter, a Magyar Köztársaság Kiváló Művésze. A Színház- és Filmművészeti Egyetem egyetemi tanára, a Magyar Televízió Örökös Tagja. Vitray Tamás a Mensa HungarIQa tagja. Az előadás valóban meghívás a "szobájába", hiszen elmeséli nekünk életének és munkásságának fontosabb állomásait, úgy ahogy azt családi beszélgetésen is tenné.

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!