Jegyvásárlás


Program


Guerilla - várKERTmozi

Guerilla - várKERTmozi

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. Kapunyitás: 19:00.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 27. kedd, 21:00

Magyar nyelven, angol felirattal, 85 perc.

A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg). A helyszínen korlátozott számban pokróc is igényelhető.

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező áltál meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartása: https://bit.ly/2L9cCBS
Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

1849-ben, a világosi fegyverletétel után sokan még nem tudják, hogy a szabadságharc elbukott. Barnabás korábban megszökött a sorozás elől, az öccse vonult be helyette. Csak most, a vereség után csatlakozik a tízen-huszonéves, erdőben bujkáló gerillákhoz. A bűntudattól hajtott fiú bízik benne, hogy hazaviheti a testvérét, de egy hazugsága folytán besorozzák, így maradnia kell. Közel kerül egy lányhoz, aki a sebesülteket ápolja, és akibe az öccse szerelmes: ez tovább szítja a fivérek közötti ellentéteket. Barnabásnak hamarosan olyan döntéseket kell hoznia, amelyeknek egyre súlyosabb következményei lesznek.

Forgalmazó: Mozinet

Ajánlatunk


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!