Jegyvásárlás


Program


Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

A Grunting Pigs Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, valamint Szász Ferenc, gitáros hosszú évek óta működő, aktívan koncertező, akusztikus blues formációja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 20:00

A duó stílusa abszolút egyedi, rendkívül energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika, mint domináns szólóhangszer, sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitár játék, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet. Koncertjeiken sajátos hangulatban és egyedi stílusban idézik meg az ’50-es, ’60-as évek füstös, blues zenei hangulatát.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!