Jegyvásárlás


Program


Greenland - Az utolsó menedék

Greenland - Az utolsó menedék

Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét és kisfiát.

Greenland - Az utolsó menedék / Greenland
16 éven aluliak számára nem ajánlott
amerikai thriller, 119 perc, 2020

Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét (Morena Baccarin) és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljuttassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

Gerard Butler ismét együtt dolgozott a nagy sikerű Támadás a Fehér Ház ellen széria 3. részének rendezőjével, hogy egy rendkívül látványos, minden pillanatában izgalmas katasztrófafilmmel nyűgözzék le a nézőket. Az izgalmas fordulatokban bővelkedő akció-thriller további szerepeiben: Morena Baccarin (Deadpool), Scott Glenn (A bárányok hallgatnak, Lánglovagok), és Roger Dale Floyd (Álom doktor).

Rendező: Ric Roman Waugh
Zene: David Buckley

Szereplők:
Gerard Butler: John Garrity
Morena Baccarin: Allison Garrity
Scott Glenn: Dale

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2021. október…

A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a…