Jegyvásárlás


Program


Grandbrothers / BTF 2018

Grandbrothers / BTF 2018

Sarp klasszikus zongoratanulmányai végeztével épp Steve Reich munkásságában mélyedt el, Lukas Vogel pedig saját fejlesztésű billentyűs hangszereivel kísérletezett. A duó attól az egyszerű ötlettől vezérelve jött létre, hogy mi lenne, ha a zongorakalapácsok össze lennének kapcsolva Vogel saját hangszerparkjával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 20:00

John Cage nevezetes gondolatától felbátorodva kezdték el a közös munkát: „Nem értem azokat az embereket, akik rettegnek az új ötletektől. Én a régiektől rettegek.”

Tavalyi, Open című lemezével a düsseldorfi Grandbrothers végleg kiemelkedett a frissebb neoklasszikus produkciók közül. Az utaztató elektronikus hangképek és a csilingelő zongoradallamok közötti összhang, ami a német duó kémiáját is meghatározza, épp annyira játékos és magával ragadó, amennyire esendően törékeny is.

Az elektronika határterületeivel érintkező, kortárs komolyzenei hangzás legnagyobb európai reménységei.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

bohózat két felvonásban

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!