Jegyvásárlás


Program


GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

2018. november 9-én Geszti Péter kommunikációs reklámszakember, egész napos gyakorlati marketingszemináriumot tart marketingeseknek, és kis- és középvállalkozóknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 10:00

A GPS, azaz a Geszti Péter Special felébreszti benned a profi marketingest, és segít megérteni, mit kell tenned céljaid eléréséért. Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló esetek, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. No bullshit.

Geszti Péter egész napos gyakorlati marketingszemináriuma a RaM Colosseumban, kis- és középvállalkozóknak, illetve mindenkinek, akit érdekel a marketing és a reklám világa, aki szeretné jobban érteni, mi minden szükséges egy-egy sikeres kommunikációs kampányhoz. A Geszti Péter Special bárkiben képes felébreszteni a profi marketingest. A neves kommunikációs szakember olyan szemléletmódot és munkamódszereket oszt meg a résztvevőkkel, amelyeket azok akár már másnap sikeresen használhatnak, miközben tudatosabb marketingmunkával teszik sikeresebbé saját vállalkozásaikat.

Íme néhány a GPS idei témái közül:

Mi fán terem az influencermarketing? Mennyibe kerül egy influencer és mennyit hoz? Megéri egyáltalán?   
Mire jó a brand? Mi választja el a mezítlábas terméket a márkától? Hogyan kell ma egy márkának kinéznie?
Hogyan érhetjük el, hogy kiváló termékünk, szolgáltatásunk, a miénken kívül mások érdeklődését is felkeltse? Hogyan kerülhetünk be a köztudatba? Miből lesz a mém, és mire jó?

Kis pénz kis foci? Hát nem feltétlenül. Kis pénzből is lehet sikeres kampányt csinálni, ha ügyesen használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket.

Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló sztorik, esettanulmányok, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. A Geszti Péter Special egész napos marketingszeminárium nemcsak tartalmas és hasznos, de szórakoztató programot is kínál.

 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!