Jegyvásárlás


Program


GoetheJazz-Das Kapital (D/DK/F)

GoetheJazz-Das Kapital (D/DK/F)

A Das Kapital egyedi stílusát három igazán nagyformátumú művész közös zenei gravitációs tere hozza létre.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 3. kedd, 21:00

A német szaxofonos, Daniel Erdmann, a dán gitáros, Hanne Poulsen és a francia dobos, Edward Perraud triója a tökéletességre való törekvés helyett a zene születésének pillanatát igyekszik megragadni annak jelenidejűségében. Két közös albumot szenteltek Hanns Eisler dalainak, s ezek koncertelőadását 2014 januárjában az Opus Jazz Club közönsége állva ünnepelte. Ezután rögzítették Kind of Red című lemezüket, ezúttal már a saját – legelsősorban is a letisztultság és az egyszerűség vágyával készült – kompozícióikkal. Ahogy címválasztása jelzi, a Kind of Red főhajtás a Miles Davis által tökélyre vitt zenei szabadság előtt, a Das Kapital azonban egy pillanatra sem kíván a jazz nagyjainak múzeumi gondnoka lenni: a három európai muzsikus párbeszédének fő ismertetőjele továbbra is a humor, a frissesség és a szédítő tempó.
Közreműködik:

Daniel Erdmann - tenorszaxofon
Hasse Poulsen - gitár
Edward Perraud - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!