Jegyvásárlás


Program


GetCloser Jazz Fest 2020 2. nap: Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint - Lukács Miklós Cimbalom Unlimited

GetCloser Jazz Fest 2020 2. nap: Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint - Lukács Miklós Cimbalom Unlimited

Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros közösen dolgozta ki, hogy hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal.
Lukács Miklós, a cimbalom virtuóza, aki a világon egyedülállóként cimbalmon játszik jazzt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 5. csütörtök, 19:00

GetCloser Jazz Fest 2020 2. nap: Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint - Lukács Miklós Cimbalom Unlimited

19.00 Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint
Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros közösen dolgozta ki, hogy hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal, valamint a személyes ihletettségű, mélységet, felszabadultságot és humort magukban hordozó dalaikkal. A néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

21.00 Lukács Miklós Cimbalom Unlimited
Lukács Miklós, a cimbalom virtuóza, aki a világon egyedülállóként cimbalmon játszik jazzt. Új távlatokat nyitott hangszere megszólaltatásában, miközben műfajilag is kiterjesztette annak lehetőségeit. A budapesti koncerten első ízben partnere a Reuben Rogers (nagybőgő) és Gerald Cleaver (dob) alkotta lehengerlő ritmusszekció.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!